Grozs:
Saldskābmaize  ar Carnikavas nēģi, kumelīšu marinadē noturētu svaigo gurķi un pikantu ābolu krēmu

Saldskābmaize ar Carnikavas nēģi, kumelīšu marinadē noturētu svaigo gurķi un pikantu ābolu krēmu

1.65
Pievienot Favorītiem

Vai tu zini kas ir Saldskābmaize ar Carnikavas nēģi, kumelīšu marinadē noturētu svaigo gurķi un pikantu ābolu krēmu? Vēlies uzzināt kā pagatavot Saldskābmaize ar Carnikavas nēģi, kumelīšu marinadē noturētu svaigo gurķi un pikantu ābolu krēmu? Vispirms ieteicams to nogaršot mūsu Rīgas restorānā! Izmantojiet Vairāk Saules ēdienu piegāde Rīgā un iegūstiet visas šī garšīgā Saldskābmaize ar Carnikavas nēģi, kumelīšu marinadē noturētu svaigo gurķi un pikantu ābolu krēmu sastāvdaļas. Saldskābmaize ar Carnikavas nēģi, kumelīšu marinadē noturētu svaigo gurķi un pikantu ābolu krēmu recepte ir mūsu šefpavāru noslēpums!

Jaunākais Twīts

#dziesmusvētki #latvia #catering #izbraukumabanketi #vairaksaules #🇱🇻 #uzkodas https://t.co/oupbMHj7hT

6 d. atpakaļ Apskatīt Twitterī
Sekojiet mums:
Pierakstīties jaunumiem: OK
Ar Drauga karti izdevīgāk-10%
Vairāk Saules - Itāļu virtuve, Picas, Suši - Ēdienkarte - Banketi un kūkas - Kanapē maizītes - Pirkstiņuzkodas -

Saldskābmaize ar Carnikavas nēģi, kumelīšu marinadē noturētu svaigo gurķi un pikantu ābolu krēmu

Reģistrētiem lietotājiem:

E-pasts:
Parole:


Aizmirsi Paroli?      Reģistrācija

Aizmirsi Paroli?

E-pasts:

Otrajam WOK 50% OFF!